Tarieven

Eerste consult         ( 1 à 1,5 uur)           € 96,-

Vervolgconsult        ( 45 à 60 minuten) € 75,-

Acuut consult                                           € 40,-

Kort consult                                              € 40,-

Het is gebruikelijk dat ik na 10 dagen tot twee weken van je wil horen hoe jij, of je kind, reageert op het homeopathische middel. Dit gebeurt tijdens een telefonisch gesprek. Als er niet voldoende reactie is kijk ik hier zorgvuldig naar, pas de dosering eventueel aan of zorg dat je een ander middel krijgt.

Vergoeding

U heeft geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig om bij een klassiek homeopaat terecht te kunnen. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling tot €45 per dag vanuit het aanvullende pakket. Op de site van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (www.nvkh.nl) staat een overzicht van vergoedingen. Kijk voor de exacte vergoeding in uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Vergoeding van de kosten heeft geen invloed op uw eigen risico. Als u geen vergoeding krijgt vanuit uw verzekering en de kosten zijn een probleem, laat dat dan even weten.

Betaling en afzeggen
U krijgt een factuur mee. Contante betaling is ook mogelijk. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me minimaal 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Voor afspraken die zijn vergeten of te laat afgezegd, wordt het consult in rekening gebracht.